Nyheter

Protokoll från vägsamfällighetens årsmöte

Nu finns protokollet från Vägsamfällighetens årsmöte 2023 att läsa eller ladda ned från hemsidan. Gå till Dokument - Vägsamfällighetens dokument - Protokoll från årsmötet.

Protokoll från MIF årsmöte 2023

Nu finns årsmötesprotokollet att läsa / ladda ned. Gå till Dokument - MIF protokoll - Årsmöte

Vägsamfällighetens årsmöte 2023

Vägsamfälligheten har sitt årsmöte 2023 på lördag 26 augusti klockan 10. 00 Plats: Missionshuset. Årsmöteshandlingarna kommer att finnas på hemsidan från 5
Nyheter

Sommarauktion 2023

Dags för vår sommarauktion igen!

Mif Årsmöte 2023

Välkomna till årsmötet 2023

Sommarprogram 2023

Hasselö missionshus och hembygdsförening har presenterat sitt program för 2023.

Lätta på gasen!

Meddelande från Hasselö Sladö Vägsamfällighet. Lätta på gasen! Nu när sommaren är på intågande och vi blir fler på vägen med många gående och cyklister vill vi uppmana alla att Lätta på gasen. Det går ofta för fort på vägen

Vägunderhåll

Meddelande från Vägsamfällighetens styrelse:

Sommarauktion

Välkomna att göra roliga fynd.

100 år sedan Missionshuset byggdes - jubileum i år

Hasselö missionshus och hembygdsförening har årsmöte lördagen den 4 juni kl 10. 00. Det är i år 100 år sedan missionshuset byggdes

Förpackningsinsamling i skärgården

Som ett första steg att möjliggöra källsortering och förpackningsinsamling i skärgården har Västervik Miljö och Energi placerat ut 2 behållare för tomglas bredvid väntkuren vid Hasselö Sand. Fulla behållare byts i samband med ordinarie sophämtning. Mellanskärgårdens Intresseförening och Smålandskustensskärgårdsförening har en gemensam arbetsgrupp för att följa upp och påverka kommunens arbete med FNI (Fastighetsnära insamling av förpackningar och tidningar)

Vinterbilder

Helt plötsligt blev det riktig vinter i skärgården. Det måste förevigas på bild, vi vet inte när det kommer igen. Se bildarkivet.

Fiberprojektet har gått i hamn.

Ett bildspel som visar hela fiberprojektet från starten 2014 fram till drifsättningen i juli 2018 finns som pdf i hemsidans dokumentarkiv.

Hasselörodden 40 år

Hasselörodden firar 40 år och samtidigt passar vi på att fira att fiber i skärgården fyller 1 år. Välkomna till Hasselö Missionshus på onsdag 17 juli från 09. 30

The thirsty Winterswan

Den mycket populära puben hade i lördags 11 maj öppet sista gången för "vintersäsongen". Nu välkomnas vi istället till Sjökantens vanliga bordsservering som öppnat för sommarsäsongen.

Välkommen till vår nya hemsida

En ny hemsida är på gång. Adressen är densamma, www.flundra.com.
  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.