Nyheter

Årsmöte 2020

Välkomna till Årsmöte i Mif, 2020
Nyheter

Vägunderhåll 2020

Vägsamfällighetens styrelse meddelar:

Protokoll från vägsamfällighetens årsmöte

Protokollet från vägsamfällighetens årsmöte 31/8 2019 finns att läsa på hemsidan. Gå till dokument, välj vägsamfällighetens dokument och protokoll från årsstämma. Protokollet har mejlats till de medlemmar som anmält e-postadress till styrelsen för vägsamfälligheten

Protokoll från Mif årsmötet

Nu finns protokollet från Mif´s årsmöte 2019 att läsa. Titta i dokumentarkivet under Mif protokoll / Årsmöte.

Fiberprojektet har gått i hamn.

Ett bildspel som visar hela fiberprojektet från starten 2014 fram till drifsättningen i juli 2018 finns som pdf i hemsidans dokumentarkiv.

Hasselörodden 40 år

Hasselörodden firar 40 år och samtidigt passar vi på att fira att fiber i skärgården fyller 1 år. Välkomna till Hasselö Missionshus på onsdag 17 juli från 09. 30

Sommarauktion lördag 13 juli

Sommarauktion i Hasselö missionshus Sommarauktion med utropare Per Gynnerfelt kl 12.30 i Hasselö Missionshus. Visning, lotteri, korv- och kaffeservering kl. 11.30.

The thirsty Winterswan

Den mycket populära puben hade i lördags 11 maj öppet sista gången för "vintersäsongen". Nu välkomnas vi istället till Sjökantens vanliga bordsservering som öppnat för sommarsäsongen.

Välkommen till vår nya hemsida

En ny hemsida är på gång. Adressen är densamma, www.flundra.com.
  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.